Våldtäkt och mord i Thailand

Mördaren och våldtäcktsmannen till svensken som hittats död på en strand i Thailand har nu hittats. Han erkänner allt men hur ångerfylld är han? tycker att det i hans tv uttalande mer verkade som om han skyllde på något för att kanske komma undan lite lättare.. Vet inte varför men tycker att det verkade lite för bra för att vara sant när alla snälla thailändare efter tsunamivågen tog hand om alla trots att det inte hade något själva... Det visade sig nu att det inte bara är fint och underbart i thailand.... Hoppas att han får sitt straff helt klart fel gjort och absolut ínget som man kan skylla bort med sina familjeproblem.


image27

Print från aftonbladets rubriker!!


Påsk snart!

Hmm påsken är ändå välidgt mysig och i år kommer den bli mysigare än mysigast eftersom älsklingen har bestämmt sig för att dyka upp. Han hittar hit vid halv 10 i morgon kväll så ska in och leta reda på honom på centralen.
Innan jag ska hitta honom hade jag tänkt att vara med kompisarna och ha de trevligt med lite allt möjligt smått och gott. Tycker dock att man brode få vara ledig på torsdagen också känns mer moget så:P
mitt schema

onsdag: skola sen ska jag hem och städa järnet, fattar inte att man kan ha så stökigt.
Torsdag: skolan sen är det mys med kompisarna innan jag hämtar älsklingen
Fredag: kanske en tur till stan för att visa upp den för älsklingen (endast om det är fint väder)
Lördagen: Bror och hans flickvän tittar ut så det blir väll att umgås allihop kanske lite tv spel om man har tur
Söndag: Älsklingen måste tyvärr åka hem :(
sen är det ett långt lov

image26
Påskisar!

Bilddagboken!?

Hallå varför ska man alltid byta något som fungerar. Bilddagbokens layout är nu utbytt och liknar mer Lunar än en seriös bildsida.. Det ser helt barnsligt och plastigt ut. älskade den förra layouten den var enkel och det fungerade.

Nu kan man knappt hitta de nyuppladdade bilderna. Det går segare än någon sin...

Kraven för en bilduppladdningssida är för mig
- Lätt att hitta andras bilder
- Lätt att hitta på sidan över huvudtaget
- Snabb uppladdning

När jag var liten var det precis såna här saker som fick mig att sluta använda en sida (det blev för krångligt) kalla mig gamalmodig men sån är jag.

image25

Ett smakprov från bilddaboken

Mina läsare

- De flesta av mina läsare läser min blogg mellan 20.00-20.59
- Man läser den oftast på måndagar
- Hade flest läsare i December (undra om det var för att man ville veta när det var julafton)
- Mina utländska engångsläsare har varit från: Spanien, Colombia, Tyskland, Storbrittanien, Norge, Polen och USA
- Ord man sökt på och kommit till min blogg: Ladda ner föräldrafällan 3, jag tror jag förstod det __2__ __3__ och varför tjuter det i högtalarna när man gasar

tack alla läsare för att ni läser

syskon kärlek på riktigt

Ett syskonpar i Tyskland gillar varandra otroligt mycket, deras gillande har gått över till kärlek. De har redan skaffat sig 4 barn och hunnit suttit i fängelse i för att ha haft sex med varandra. Nu riskerar dom att dömas igen! Detta fall är som i tillexempelt som det i skildavärldar, dom träffades inte förrän hon var 16 eftersom han blev placerad på barnhem. De flyttade ihop i sin mammas lägenhet när hon avled.

Jag tycker själv att detta är väldigt äckligt, men det kan ha att göra med att jag är uppväxt att tycka det när hela landet är helt inriktade på det. Jag förstår inte hur man helt plötsligt kan ha sex med sitt syskon utan att bli äcklad när man tänker på barndomsminnena man har tillsammans.  Dessa två har inte barndomsminnen och känner inte varandra som syskon men det borde kännas fel när man inte haft kontakt och helt plötsligt möts man som syskon och sedan blir man tillsammans.
Det här ämnet gör mig förvirrad!

image24

Lyckan är gjord

Igår fick jag ett väldigt trevligt sms av en viss mobil info! hmm vad kan det vara!?

"Hej! tack för att du ringer med comviq kontant. Du har nu fått 1418,59 kr i bonus för inkommande samtal du haft i Februari"

WHAT?? mitt saldo visar nu hela 1485,01 kr och det var nästan välbehövligt nu när jag spar alla mina pengar till Spanien resan.

stämmningar

Det är så roligt att läsa om stämmningar som gjorts i USA. Nu är det aktuellt med en som spelat bort 6 miljoner kronor och därmed förlorat i stort sätt allt hon har, för detta stämmer hon kasinot som lät henne spela. Hon anser att dom skulle förstått att hon inte var i sina sinnens fullabruk. Vad får folk allt ifrån!

andra fall av roliga stämmningar är
- En tjej brände sig på kaffet, stämmer Mc Donalds.
- En tjuv stämmer ägaren till huset när han efter att ha lämnat huset via garaget blev instängt där.
- En tjej stämmer en resturang för att ha halkat på en drink som hon själv kastat på sin pojkvän.
- en kille stämmer tillverkarna av husbil när han på vägen hem efter att ha köpt den ställer in hastighetsmätaren och går bak i bilen för att göra kaffe, bilen kör av vägen. Han hänvisade att manualen inte sa något om att man inte kunde göra så. (tillverkarna ändrar då i manualen)


Foppa

Den där Foppa kan han bara inte lägga karriären på hyllan och le mot den istället.
Känns som om det är onödigt att skadas hela tiden och ändå fortsätta han har varit en utav dom bästa varför kan han bara inte nöja sig med det. Han är en stor spelare med ett härligt spelsinne som man alltid kan lita på därför känns det inte som om han behöver göra detta. Foppa alla kommer ändå komma ihåg dig för den store spelaren du är. Folket älskar dig kollar man på wikipedia har man en massvis att läsa det säger väll ändå allt.

snälla Foppa lägg ner hockeyn nu börja träna ett knattelag och gör dom till världensbästa.
image23

sista matchen

Efter en kort helg är man tillbaka i skolan!

vad hann jag egentligen med!? ingenting

Laget spelade den sista hemma matchen i historien :( tycker att det är sorgligt men nu är det bara en match kvar sen är det slut. för min del tar det nog helt slut där undertiden som laget fortsätter. Känns konstigt att man spelat så länge och nu är det snart slut.
ska avslut med en bra sista match mot Lidingö ialla fall. ser fram emot den.
Tror att det är mest ungdomsserien man kommer sakna men den saknar man ju redan så det spelar ingen roll längre. Får ta tag i volleyn igen sen när jag flyttat.

lyckan är gjord

Satte mig med iver framför tvn skulle Nordman vinna mot Carola, det var ju djävulen mot gud!

Det var med glada besked som jag hörde luuk meddela lilla Sverige att slagerdrottningen inte kommit vidare till slutet. Carola förlorade slaget hon  var säkert helt hundra på att vinna vilket hon inte vill erkänna.
det värsta med andra chansen var väll att sibell gick vidare och den stora saknaden av Björn Gustafsson.

Allt från min syn på andra chansen.

inflation, hög och låg konjukturer

Är precis klar med provet om samhälls ekonomi, är glad för det nu är det bara en skön helg som väntar tyvärr kan jag inte njuta av att ha gjort ett toppen prov.

var precis om jag tänkte igår "Nathalie du pluggar på fel saker du kommer ångra dig i morgon" men nej då jag fortsatte plugga och nu när jag är klar med provet tänker jag "Fan fan fan jag kunde allt förutom de som kom på provet". Jag hoppas ändå att man kan få bra ibland är de schyssta när de rättar men aldrig att dom är det idag.
säger iaf upp bekantskapen med allt som har med samhälls ekonomi att göra.

Nu är det snart dax för matte sedan engelska innan jag ska äta non pannkaka och åka iväg mot simhallen för en avslappnande simtur i kloret.

 
image22
Stacker att du lever mitt ibland inflationen. Lider med dig!

Amerikanska soldater? vad tänker ni med?

En video finns på toutube där en amerikans soldat visar upp en hundvalp innan han sedan kastar den nerför ett stup!

Vad är det för fel på människor som gör så. blir allmänt frustrerad och ledsen över det, att man lixom kan göra de och filma för att lägga upp det på internet.
Det var lixom ett liv som dom bara kastade utför stupet undertiden som den skällde av rädsla men är helt 100 på att han inte kände skuldkänslor för något av de han gjort varken då, när hunden skällde för sitt liv eller nu. Det är skamligt att man klarar av att göra det djur är också liv.

Hur kan man döda en sån söt? skulle ni kunna?

image20

tv3???

tv3 köpte in den danska serien 2900 happines och den verkade sjukt bra, jag började kolla och den var riktigt bra. en sån serie man kan kolla på inte tänka och bara njuta. Tv3 skulle storköra serien och man satte upp reklam om den överallt och trailern gick stup i kvarten på 3an.. Tv3 hade till och med betsämmt sig för att köra den från måndag - torsdag plus att köra alla avsnitt i veckan på fredagar.. det skulle bli succé..

känns bara som att tv3 missade en stor grej folk kollar på andra program i veckorna som bara går en dag men nej 3an ville att alla skulle kolla på 3an varje dag klockan 19.00. det fungerar bara inte..

efter 3 veckor märkte man att det inte fungerade och nu slutade den sändas pga för låga tittarsiffor. man kan se resten av avsnitten på webb TV?????? varför inte göra som 4an med bingolotto? eller iaf bara sända ett avsnitt i veckan folk skulle kolla för det är en bra serie.
image19

vad tänker man med!?

idag när jag åkte tåg satte sig en utländks familj bredvid mig, familjen bestod av mamma, pappa och ett tvillingpar. Jätte söta barn och inte hade lärt sig prata än men mumlade på iaf. tyckte allt såg helt normalt ut tills jag såg att den ena hade hål i örat och först tänkte jag att det kanske var såna som man kan ta loss men helt plötsligt ramlade pluppen bakom av och jag blev helt förskräkt.. barnet var inte gammal, de kunde inte prata knappt gå men hade hål i öronen...
tycker att barnen själva ska betsämma om de vill ha hål i öronen man borde vänta betydligt längre.

jag ska inte tvinga på mina barn några hål som dom inte vill ha

mitt liv??

hmm vad har hänt med mitt liv egentligen vad är det jag prioriterar? sitter nu här och spelar WOW med älsklingen vet absolut inte varför jag började men måste säga att det är kul:D

kollade precis hur mycket jag spelat, det blev 7 dagar 15 timmar 53 minuter och 17 sekunder.. med tanke på att jag inte spelat så länge och försöker plugga samtidigt..

älsklingen har iaf spelat 21 dagar 23 timmar 25 minuter och 32 sekunder han är värre men i det här fallet måste man tänka att han har en gubbe till som är i samma lvl som jag.... haja vad man spelar mycket.

ps. dessa tider är i sträck.

olikheter

Har länge funderat på om det är olikheter som matchar eller om man hälst ska vara så lika så att man vet vad den andra tänker....

Känns ibland som om jag bara vill vara med non som är lik mig och vet hur jag känner. Jag och älsklingen är nog de mest olika paret som finns, skulle skriva i en bok vad vi hade gemensamt och de jag kom på var tecknat. Iof var det tidigt i vårt förhållande och nu kan jag fler saker men känns som om vi alltid tänker helt olika.
Trots att vi är olika älskar jag honom över allt annat det blir självklart tjaffs ibland och det är något jag kan stå ut med för han betyder så mycket....

så vad tror alla? ska man vara olika eller ska man hälst vara lika som bär???


veckan

min vecka skulle egentligen få igång mitt bloggande, hade faktiskt funderat på att skriva järnet för att se om jag tyckte de va kul.. men har tyvärr inte haft ork att sitta vid datan utan istället valde jag att sitta i soffan och slöa, kolla på lite bra filmer och njuta av att vara ledig.. men nu ska jag försöka komma på lite att skriva.. vill inte svika de få läsare jag ändå har trots att ni säkert bara känner er tvugna att läsa.

RSS 2.0