match resultat

7 tåget tog oss in mot centralen, massa snack mest om högskolor vilket inte intresserade mig så mycket med de gjorde inte stolthet och fördom heller.
Vi stannade på centralen där kaffe ihandlades och jag är inte den smartaste tog den lilla muggen och koncentrerade mig mycket för att få en liten latte då men va gör hon trycker på stor och hela muggen fylldes med mjölk sen när kaffet kom så ran de över.. tråkigt för mig och kul för ingen.
Sen blev det pepp i omklädningsrummet med massa glada miner, det var nu dax för ett möte vi sent kommer glömma. Hallen var då blå och då menar ja helt blå linjen var babyblå och den såg ut som den vita.. hmm vilka missöfrtsånd de skulle bli.

första set: det var nu vi skulle sätta ribban och självklart gjorde vi de 1-0 i set på borta plan och det såg ljust ut för nynäshamn som gick på för fullt lite flax men självklart mycket jobb bakom varje boll.
Uppställningen som säkrade första set var:
Anna (Passare)
Hanna (Center)
Mickis (Center)
Sara(Höger kant)
Nathalie(Vänster kant)
Matilda (Vänster kant)
das Bänk: Amna

Andra set: skulle Nynäshamn få lämna hallen med en 3-0 seger, detta kunde spåret sätta stopp för här, med lite rotationsfel och missförstånd tog Spårvägen 3-0 seger från Nynäshamn och man hade nu 3-1 i tankarna. Det stod nu 1-1
uppställningen som kämpade men var inte så långt ifrån var.
Anna (Passare)
Hanna (Center)
Mickis (Center)
Sara (Höger kant)
Nathalie (Vänster kant)
Amna (Vänster kant)
das Bänk: Matilda

Trejde set: vad ska man säga om detta set, lite hoppserv säkrade Nynäs andra vunna set i matchen och nu låg vägen öppen för borta gästerna. Måste säga att från bänken såg spelet jätte bra ut va även en massa humor av coachen johan som förvirrat skulle säga vad det stod i matchen innan hannas hoppserv 18-10-10 kollade på han och han började prata om att en boll där vi servar och så blev de bara svart, hmm vad händer med honom :P efter detta set gick nynäshamn ifrån med 2-1.
Anna (Passare)
Hanna (Center)
Mickis (Center)
Sara(Höger kant)
Nathalie (Vänster kant)
Matilda (Vänster kant)
das Bänk: Nathalie

fjärde set herre min jesus va de va ett jobbigt set se slutade långt över 25 iaf.. massa slarv blev de från båda lagen och man fegade sig ur situationer man annars varit säkra i. Men setet slutade med 2-2 och nu var det spänande.
Uppställningen som kämpade på i nervositet var
Anna (Passare)
Hanna (Center)
Mickis (Center)
Amna (Höger kant)
Matilda (Vänster kant)
Nathalie (Vänster kant)
das Bänk: Sara
byte: Amna och Sara

Femte set. Setet började med en coach som skakade järnet vid lappskrivningen. Setet är nu endast till 15 och vår fördel är att de första 15 bollarna är vår styrka. Matchen började som tänkt med lite tur men trots de bra motstånd. Nynäshamn säkrade sin seger efter ett jämt upplopp men nådde seger talet 15 först JIPPIYAYA! massa skrik och andra glädjeskrick
upptsällningens om slog ner spårvägen en gång för alla var.
Anna (Passare)
Hanna (Center)
Mickis (Center)
Sara (Höger kant)
Nathalie(Vänster kant)
matilda (Vänster kant)
das Bänk: Amna
Byte: amna och Sara

Glädjen fortsatte ner i omklädningsrummet där lagfotot togs :D älskar laget när vi har roligt har vi roligare än alla andra, när vi vinner gör vi det med stuts och skrik och när vi förlorar gör vi det med stolthet.

Det var en glädjes dag när nynäshamn gick mot tunnelbanan med en seger i väskan och ett leende på läpparna, så ska de se ut tjejer :D härligt spelat :D

VI KÖRDE PÅ SPÅRET så ägda

Match

imorgon, söndag, är de match mot spårvägen i sl hallen.. är inte hundra på vart den ligger men har varit där.. då ska vi iaf hoppas på en seger ifrom av 3-0 till oss...hoppas på bra spel glatt humör och massa humor.

Matchen börjar 10.00 och vi måste då åka med7 tåget vilket jag inte är så förtjust i men det får gå... efter det blir det ikea med bror min de ska bli rysligt kul... införslaffa presenter tror jag oxå..

måste pysa glosrona väntar see ya

Julafton

Vill bara upplysa alla som älskar julen och även dom som inte tycker om den (förresten finns de såna?) att det nu är en månad kvar till julafton
skoja inte på lördag är de första december och man öppnar första luckan och på söndag är de första advent
jul är mys

saco mässan

Snart är de dax att pysa till saco mässan i Älvsjö.. shiit nästa år är de dax att bestämma sig hmm va ska det bli, kanske ska ta och frysa ner mig några år och tänka..
Aja idag behöver jag iaf inte avgöra helt och hållet utan de räcker att glutta lite och ha de kul :D


ååå just nu är ja bara sugen på att vara med Åsa snacka lite skit och bara ha de skööööj. men de verkar inte bli så mycke tid för det just nu, idag är de mässa och på lördag kanske handla julklappar och på söndag är de match i sl hallen (ösmo kanske)

Måste pysa nu är de stressat med en frida som stampar see ya

woowhoohw

Vill bara gratulera det svenska landslaget till Em.. Kommer ivrigt sitta framför tvn och följa laget mot placering. Om det skulle bli final så är de jag som beger mig mot en plats utanför arenan :D
 
Tyvärr kommer vi inte se england men vad gör de dom skulle vi ändå bara spöat skiten ur :D

Julafton

Nu ska ni höra detta är helt otroligt.. endast 30 dagar kvar till dagen då julskinkan får börjas äta på :D meeeeeee want christmas.

Imorgon blir de troligtvist lite julhandel med broren

Julafton

Va då mysigt värre jul jul strålande Jul. Snart är de julafton myyyyysssssss det närmar sig med stora steg...

Endast 33 dagar kvar och om 2 timmar bara 32 så va säger vi ut och köp julklappar och börja julpynta.. myssss

uppdatering av matchen

matchen gick ju faktiskt bra super bra spelat av nynäs trots förlust..:D 3-1 blev de till borta laget som den här gången stötte på ett peppat nynäs med mycke flax

första set
Anna (passare)
Hanna(center)
Mikaela (center)
Matilda(Vänsterspike)
Bea (vänsterspike)
Amna (Högerspike)
Den otroliga bänken: nathalie'
inga spelarbyten
Resumé: ja vad ska man säga hade dom inte haft 9an så va de vi som hade lett med ett set just nu

andra set
Anna (passare)
Hanna(center)
mikaela (center)
Matilda(Vänsterspike) nathalie (vänsterspike)
Amna (Högerspike)
Den otroliga bänken: Bea
Inga spelarbyten
Resumé: Härligt spelat tjejer ett/en setvinst, nice nice glada toner och en jäkla massa flax :D

tredje set
Anna (passare)
Hanna(center)
mikaela(center)
Matilda(Vänsterspike)
nathalie (vänsterspike)
Amna (Högerspike)
Den otroliga bänken: bea
Spelar byte Nathalie mot Bea
Resumé från bänken ser man mycke och ja såg ett bra spel synd att de hade sitt försprång pga av 9an.. annars var det jäkligt bra spelat.

Fjärde set
Anna (passare)
Hanna(center)
Mikaela (center)
Matilda(Vänsterspike)
Bea (vänsterspike)
Amna (Högerspike)
Den otroliga bänken: nathalie
Resumé: synd tjejsingarna det var nu eller aldrig men vi tar dom nästa gång vi ser dom...

Tackar till coach Daniel och den extra coach på läktaren, Henke.

ser fram emot match på söndag klockan 10.00 va då uppe med tuppen


Match i morgon

Imorogn möter vi sollentuna i Gröndalshallen klockan 13.00

Hoppas verkligen att laget är på g imorgon när vi hoppas en stor mos med bröd.

Vore kul med publik och sånt till den här matchen men är glad för våra 3 trogna supporters som va där sist. men nu funderra ja mest på vilken coach de blir.. kanske johan kanske daniel who know..

ha de chill så sover ja så länge..

Julafton

Vad ska man säga ja har varit dålig på att uppdatera nedräkningen men nu är de inte långt kvar..

Endast 36 korta dagar kvar till julafton..

ha det så trevligt i julstädet

Kent

va ska man säga kent har lyckats med allt dom gjort.. konserten va fantastiskt trots att de inte stod något bra om den så va den va man gjorde den till.. publiken va nog inte den bästa men är man där och hör det så är de helt otroligt.. vill dit igen..
det var en perfekt blandnign mellan gammalt och nytt.. pojken med hålet i handen är något av de  bästa som hänt mig.. bästa bakgrundsbilderna ever..

trots att den inte va något mot den förra så älskade jag det, går inte att beskriva..

shiit nu låter ja helt besatt och hjärntvättat men allt ja skriver är sant, ledsen att förstöra det roliga med att klanka ner på allt men de här är va ja tycker och ja kommer stå för er och så länge ni inte va där kan ni inte säga att dom är sämst.. de dom en chans och nej allt är inte dystert och tråkigt de e bara jäkligt bra. tolka texterna positivt istället för negativt.. allt har med inställning att göra


kent

Idag blir det kent konsert i annexet.. ååå va roligt de kommer bli.

Sitter hos syster och väntar på henne, snart kommer hon väll. Sen ska vi åka till globen och träffa upp broren, och då blir de konsert för hela biljetten..
längtat efter det här ett tag nu :D 
men måste pysa mer om konserten ikväll/imorgon.

kram kram och ja ska lyssna på himmelsk musik åt er med  

snö snö och åter snö

i Tisdags var det dags för snön att ösa ner över stocholm gator men även orten haninge

satt där i klassrummet och var gla som man bara kan vara när snön faller utanför fönstret de va stora fina flingor som föll fridfullt genom luften
Men när ja kom ut och såg meningen vandra på tåg skylten

"tåg mellan västerhaninge och nynäshamn ersätts med buss"
HELVETE
Kom knappt in på ersättninigs bussen för mycke folk :( Men tryckte in mig längst fram och allt gick bra till berga naturbruksgymnasiet där vi blev stående, de rullade sakta framåt då och då så ja tänkte att de här kan ju gå.
mellan klockan 5 och 8 stod nathalie i en buss där tråkiga skämt om att aldrig komma hem hördes runt om i bussen... vissa gick även av bussen för att gå miljarder mil till något ställe där non kunde hämta dem.

8a gav ja upp, syster kom och hämtade mig... vi tog med en från bussen som försökt åka ner till Nynäs sedan 12.00 herre gud säger ja bara geeeee upppppp.

Väl hemma hos mia döpte jag hennes kanin till Dunder Karlsson "Dunder"

det ända positiva var väll att jag int behövde åka hem till ett mörkt hus.. utan el..

Resultat av matchen

Ellan och jag kom dit 11.45 lagom i tid för att överraska laget med att nätet va upplockat och bollar och pinnar hämtade, fick även hjälp av Hanna.

Nätet var uppe motståndarna cirkulerade i hallen och nu var det uppvärmning, lite spring och vev på armarna innan inspike började. Där gick de nice med många bra smashar och annat bra, även bra passar av mitt fadderbarn anna *stolt* :D
Matchen börjar och vi ställer upp med en hård första 6a :D
Anna (passare)
Matilda (vänsterspike)
Nathalie (vänterspike)
Amna (högerspike)
Hanna (center)
Mikaela (center)
Dunderbänken: Ellinor och Lisen
Finns inte så mycke att säga ett set som vi hade men vi ville inte ha de tillräckligt mycke.

andra set om vi verkligen skulle ha ställde vi upp så här
Anna (passare)
Matilda (vänsterspike)
Amna (vänsterspike)
Mikaela (högerspike)
Hanna (center)
Ellinor (center)
Dunderbänken: lisen och Nathalie
ja de här va heller inte ett set i vår smak inte ens i närheten av att smaka på de, men herre gud va spelar de för roll bara en sport :D tycker ändå att vi spelade vår volley boll och tanterna spelade ju sin och de passade inte ihop.

tredje set och nu kommer frågan blir de ett fjärde.
Anna (passare)
Matilda (vänsterspike)
Nathalie (vänterspike)
Amna (högerspike)
Hanna (center)
lisen (center)
Dunderbänken: Mikaela och Ellinor
Ja ja smaken e som baken och inte heller den här smaken passade laget och de blev en förlust och inget fjärde set blev de
Kort och gott, nöjd med spelet men smaken på vinsten va för jäkla rutten

MEN DET BLIR MOS PÅ BORTA PLAN ISTÄLLET MOHAHHAHAHAHHA

Match dag

Den här gången råkade jag uppmana alla lite sent men idag klockan 13.00 är det match mot Stockholmsvingar i gröndalshallen och nynäs ska göra allt för att stoppa dom.

E pepp som gatan och hoppas på en rolig match där allt stämmer för nynäs, hoppas på lite publik för de e ju aldrig fel

alexander kyckling mästare på cykling

Å idag på rättskunskapen satt jag och min partner frida och skrev avtal angående försäljning av kalle anka och kajsa ankas (som då inte är mer än vänner) båt, dom skulle sälja den till alexander lucas..

Det var när namnet alexander kom upp som barndomsminnena sprirade och en sång flög ut

Alexander kyckling mästare på cykling, alexander kyckling han vet hur man gör.
Efter att den en gång flödat hur munnen satte den sig i huvudet.

dubbelt upp

Nu är nathalie dubbelspårig i munnen och trafiken kommer bli mycket lugnare och kunna gå oftare.

tebax

Då var man tillbax igen, skolan startade idag jippi..... va faktiskt jätte kul att träffa alla igen :D och höra allt spändande från lugna gatan till intresserade killar... aja va väll inte en så jobbigt dag.. värsta testet på spanskan. Testet var först enskillt och lite efter att hon sagt det fick man prata lite med den bredvid och helt plötsligt fick man diskutera. Spanska lektionerna är faktitkst riktigt roande med en lärare som skrattar järnet åt ett tråkigt skämt..

resten av dagen flöt på trist att jag har så långa tarmar (eller vad va de Frida påstod, läkare som hon är) så att jag hade ont i magen :(

väl hemma blev det film wimbeldon och att göra en pudel :D me like båda movisarna. snart är det prison break men just nu sitter jag och min guy och snackar resor, vi har ringt till varandra men vi skriver på msn va e de för förhållande. Tror inte han gillar min röst.. får väll göra non sorts operation

löständer i vattnet e va farmor alltid säger, tänk på de..

julafton

Då var det dax igen :D mys pys och lite tankar på julafton, the day of the year.

endast 48 dagar kvar av djup längtan, vill ha jul jul jul jul JUL

städa

idag ska jag och mamma städa under trappan, det är ungefär en area på 2 km2 och under där fanns det dunder mycke damm. här snackar vi dammråttor lika stora om hästar.. aja dax att städa igen. hittade iaf mitt gammla lego (tjej lego, vilken geek) en hund som rör sig när man trycker på en knapp i kopplet, tror det ska föreställa barbies hund eller något.. övrigt var de välöl inte så mycke av värde ett hockey spel så klart och massa gammla dataspel.

ikväll blir det träning med järnlaget :D mohhahahahah va kul de ska bli

RSS 2.0