upptagen

har inte skrivit men just nu har jag varit upptagen med julpyssel, julafton killen och nyår :D men kommer tillbaka sen non gång med mina tankar och funderingar :D

Ha en underbar nyårskväll och njut allt ni kan :D för det är sista dagen på detta året och den kommer inte tillbaka


julafton

Jag lovar att trots julstressen så har jag tänkt på bloggen men har inte hunnit andas ut och sätta mig vid datan för att skriva ett inlägg.

Var iaf i stan igår för att köpa de sista julklapparna och nu är alla köpta :D på hötorget träffade jag en tant som sålde en bok som Gandhi läste under sina svåra tider, som gav honom krafter. Hon var intressant att lyssna på och hon pratade om att förstå hennes folk... självklart köpte jag en bok av henne.

Nu sitter jag här klar med julbak och julstäd har dock inte gjort pepparkakshus och slagit in alla julklappar men det ska jag göra nu när min syster kommer hem.. :D

imorgon är det iaf den stora dagen :D:D ska bli så härligt klädde förresten granen idag för alla som undrar och skinkan är klar nu väntar vi på jultomten:D

en dag

igår var det besök hos bror efter skolan, riktigt kul att vara där faktiskt trots att det bara var 2 timmar. vi hann iaf med en film och ett halft hej rymden avsnitt..

Hej rymden är nog det klockrenaste programet som finns, förr var det ett radio program hej domstol.. dom driver med allt och alla och det är så himmla klockrena saker. :D

På vägen hem satt jag på tåget och det blev lite strul när jag pratade med älsklingen och vi var lite osams, när jag lagt på telefonen säger hon...

"Det är så ibland, problem kommer och går men ibland måste man se sanningen i vitögat och tänka på sig själv." Jag förstod inte rikgit vad hon syftade på men kom sedan på att det var mitt samtal hon menade.
"jag släppte av min dotter för ett tag sen och hon sa att livet är som en chocklad ask, man vet inte alltid vad det är man får."
Vi pratade lite och hon sa många klocka ord som jag tog till mig.. "det är saker man inte räknat med som påverkar en mest"

men tror ändå inte att problemet mellan mig och älsklingen är en dålig faktor, för hur dåligt vi än kan ha de när vi bråkar så väger de lyckliga stunderna upp det.

JUL

Just nu förstår jag inte hur jag ska hinna med allt.. Ska både julhandla, julstäda, julbaka och hinna med att andas.

Sitter här och har ingen aning om vad jag ska handla till alla.. har precis införskaffat allt till min syster... skulle titta förbi där det finns en present till min brorsa och kolla på dom, nej dom var slutsålda.. HALLÅ vad är de här för samhälle spara mina saker.

Julbaka, förra året var pappa med men nej nu sitter han i israel och har det skönt undertiden som jag måste baka allt själv :( men jag tycker att det är kul så det är lugnt..

Ihelgen blev jag nästan klar med julstöket, finns väll saker att förbättra, kom precis på att jag har en matta hängandes ute.. hmm hoppas den inte blir blöt eller något.


Mitt i allt så får jag problem med andningen vilket gör att jag gör allt i en hastighet av 0.. blir frustrerad allt kommer så lägligt
Men allt är värt det för julafton är det underbaraste som finns :D


matchdag

idag är det match  igen ska bli kul.. dock den sist matchen för iår men kommer väl kvalmatcher sen :D
hoppas att vi kan vinna mot stcokholms vingar den här gången.. de är jäkligt duktiga på att placera men hallå??? vi kan vara duktiga på att ta upp:D

Lite krasslig vet inte vad det är  men vi är för få för att någon ska kunna hoppa av så de e bara att spela..

Öppet hus

dagen efter grillningen av föräldrarna, ja jag har hämtat mig.

Öppet hur började med en presentation av skolan, riktigt trevligt att lyssna på per och de andra lärarna. Sen bar det iväg till sal 5 (som även är jäkligt snyggt pyntad i år) Jag och stina skulle där presentera skolans små detaljer så som hemklassrummen, inne miljö med mera. Var väll inte så mycke frågor under själva power pointen kom lite frågor sen det här är den jag kommer ihåg mest.

- "Finns det någon stans där lärarna har dokumenterat undervisningen så man kan se om man varit sjuk?"
- Man kan hitta powerpointen på school soft. svarade jag och log
- men jag menar finns det någon stans där man kan se exakt?
- Nej men det är bara att prata med läraren så kan man läsa in i boken och med hjälp av power pointen? var det svar på din fråga?
- Det var inte det svaret jag ville ha men..

QUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! va kräver människan av skolan

Efter rundvandringen där vi tappade de flesta av vår trupp elever, de tappra som ändå fanns kvar följde med oss in i cafeterian och där startade helvetet, utfrågningar av 2 föräldrar. Kände mig som om jag var med i vem vill bli miljonär, skilldnaden var väll bara att det inte fanns en miljon att vinna.
Trots detta så överlevde vi och sen var det hemgång :D


Nobeldagen

Tycker synd om kungafamiljen som måste sitta med på nobeldagen hela tiden, mamma slog hastigt över till 4an igår kväll. Där satt Madeleine och lyssnade på ett tal, hon såg inte särskilt road ut utan mer som om hon satt och åt godis men försökte dölja det... Talet hon lyssnade på var absolut inte något jag rekomenderar att dra på en fest. De andra gubbarna runt om såg sannerligen fokuserade ut. Till utseendet såg de ut som gammeldagsa adelsmän, tror att de lotsas förstå hela talet och verka helt kunniga men i slut ändan förstår nog inte ens talaren vad han pratar om.
Men trots att jag tycker att de verkar tråkigt att sitta där alla timmar så tycker jag att själva nobelfesten är en bra ide, man måste prisa de smarta  i samhället. :D De är väldigt kunniga och sånt måste man belöna annars skulle man nog inte vara lika sugen att kämpa för en bättre framtid :D

Tack alla nobelpristagare för att ni gör jorden bättre :D

öppet hus

Idag råkar de vara öppet hus, just nu känner jag att jag inte har tid men det är väl något som kommer ändras. Får skapa mig tid. har iaf inte historia idag, hoppas jag :S men boken ska ja läsa om de så är de sista jag gör.
Öppet hus börjar iaf klockan 19.00 om du är intresserad. Jag kommer iaf stå där och kasta lovord över min skola.


seeees där alla 92or, det kommer bli rysligt kul.

helgens äventyr

Min bror och hans tjej tittade förbi muskö, riktigt kul.  massa skratt och många ironiska skämt drabbade samman. Vi hann även se en massa filmer, trots att jag va sjukt trött

Simpsons: riktigt bra, inte som jag trodde men trots de blev jag nöjd.

American gangster: riktig bra, spänande lite komplicerad men vad gör de när handlingen va så bra.

Number 23: finns inte så mycke att säga en toppen film med en toppen skådis. förstår nästan att man kan bli besatt av ett nummer, men vissa saker va kanske lite överdrivna men så som dom tänkte så stämde de ju.

Lite för lite snack med den underbaraste personen i världen men de ska vi ta igen när de blir lov och helg och lite träffas :D

Idol

Det ända som var bra med idol finalen var alla bra låtar av Amanda, och tanken att det varje år var 2an som lyckats bättre än ettan..Kanske var första året då daniel vann men resten av åren var de 2an som krossade allt.

Amanda är en sångare med stor utstrålning och en skön röst. Hon kommer gå långt... Marie kommer stana i sitt fredstal. punkt slut och de va allt för mig om idol :D

hänt och skådat

Gick med min mamma och syster och handlade i det stora haninge centrum, mamma skulle in på systemet för att köpa något vin. När vi sedan kommer ut från systemet kommer en gubbe i rullstol i full fart mot utgången (alla som inte vart i haninge centrum måste nu veta att det är som en liten backe ner mot systemet) när han passerat systemet skricker han
- fan nu missade jag den igen, skulle ju in där.
Han fortsätter en bit bort mot utgången innan han med många om och men får stopp på rullstolen och kan rulla in på systemt. Strax efter honom kommer ett glatt gäng gubbar som skrattar.
- Så jäkla kul varje gång vi puttar på!


julafton

Vill bara upplysa om att det är den första december och nu jäklar är de bara 24 dagar kvar till julafton.. imorgon är de första advent och då ska glöggen drickas och glädjen spridas.

Idol

Nu har idol gått för långt, ja vist kul två tjejer i finalen dock var en av dom inte värdig... Det skulle för de första ha varit Amanda och Daniel i final men nej då, vist jag kan köpa det men Marie är hon inte för mycke.. hon känns för falsk som om hon byggt upp någon sorts fröken sverige gloria runt sig. När hon gjorde maneater en helt okey låt men va hon inte den pinsama mamman som vaktar disco eller va då non fake attityd. När hon beslutade sig för att sluta med pinsam mamma stilen blev de non sorts friskis och svettis grej över de, marie du var inget av värde den här gången.

vill kommentera juryn, klart andreas fick en prövning med congo men den prövningen var för hård tror inte ens att han som gör den hinner med i texten, synd att folk inte såg Andreas charm den här gången och röstade för han är värd mer än Marie.

Men det bästa framträdandet stog Amanda för, herre gud hallelujah var det bästa framträdandet hon någonsin har gjort...må hon nu vinna..


RSS 2.0